Extension to Private House – West Kirby


Client: Private

Location: West Kirby, Wirral, Merseyside

Details: This scheme is an extension to a family house in West Kirby, Wirral. The house was originally bought as a ground floor flat. The clients also to purchased the upper floor flat a few years later. The two flats were then converting back in to the original house. The resulting kitchen for the five bedroom home was very small and a scheme was developed to extend the property with a new open plan kitchen and dining space to accommodate them and their growing family.

The extension is a bold, timber clad and timber framed extension that complements the existing red brick property. The clean lines internally are complemented with a contemporary kitchen, white limestone floors and hardwood bespoke windows stained black. A black limestone has been used externally with cedar decking and iroko fencing.

Leave a comment

Leave a Reply