Private House Extension – West Kirby


Client: Private

Location: West Kirby, Wirral, Merseyside

Details: This extension and refurbishment of a family house in West Kirby only adds a few square meters of additional space, but by expert reorganisation of  the existing ground floor layout, the impact has been amazing. We designed the space to open up the existing kitchen to the dining room which was previously seperated by a corridor and WC. The glass roof and end wall make a huge difference to the amount of light coming in and really gives this large Edwardian house a kitchen and dining space that the owners are proud off.

The attached images were shots taken by View magazine for a double page spread feature in the October issue. A PDF version of the magazine article is attached below.

Bromilow Architects – View magazine article Oct 2009

Leave a comment

Leave a Reply